Winkelmand
Gratis verzending van alle stallampen
Handgemaakte stallampen in eigen huis
Ruilen of retourneren altijd mogelijk

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van D. Wissink zijn van toepassing op alle overeenkomsten en diensten die koperslager D. Wissink aangaat met haar klanten die bestellen in de webwinkel. Met het plaatsen van een bestelling accepteert u deze voorwaarden.

Alle genoemde prijzen op de website van D. Wissink zijn in euro’s en inclusief BTW. Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten tenzij anders vermeld.

De levering van de producten geschiedt zo spoedig mogelijk nadat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. U kunt vooruitbetalen door het verschuldigde bedrag over te maken op onze bankrekening bij de Rabobank. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van mij een bevestiging per e-mail. Daarin staat het volledige aankoopbedrag en mijn bankrekeningnummer.

De levertijd van de bestelde artikelen bedraagt na de betaling een a twee werkdagen tenzij anders vermeld. Indien de levertijd langer zal duren dan zal D. Wissink onmiddellijk de klant hiervan in kennis stellen met opgave van de verwachte levertijd. Indien dit voor de klant een probleem vormt, kan de klant de koop ontbinden en wordt het reeds overgemaakte bedrag teruggestort. Indien de klant akkoord gaat, zal er een nieuwe verwachte levertijd worden afgesproken.D. Wissink kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor een van deze indicatie afwijkende levertijd.

D. Wissink garandeert een handgemaakt kwaliteits product te zullen leveren zonder materiaal- en fabricagefouten. Indien dergelijke fouten waargenomen worden, dan zal D. Wissink zorg dragen voor een nieuw product of reparatie van het defecte product.Defecten aan een product door normale slijtage of mechanische schade van het product vallen niet onder deze garantie.

Indien bij het verzenden schade aan het product is ontstaan dient dit zsm. te worden gemeld. Dit kan door per email een digitale foto van de ontstane schade te sturen naar D Wissink. D. Wissink zal zich inspannen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Niet goed, geld terug
Indien de klant na ontvangst van het artikel besluit om toch af te zien van de koop, kan de klant zonder opgaaf van reden het artikel – mits ongebruikt en in de originele verpakking – binnen zeven werkdagen retour zenden naar Koperslagerij Wissink en de koop ontbinden. De kosten voor het retour zenden komen voor rekening van de klant. Indien de klant reeds betaald heeft voor het betreffende artikel, zal dit bedrag aan de klant worden terugbetaald door D. Wissink zodra het product in goede orde retour ontvangen is. Uitzondering op maatwerk: Voor producten die via de webwinkel gekocht zijn en die gemaakt zijn volgens de door u ingevoerde of opgegeven specificaties is dit herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.