Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Als u op zoek bent naar een unieke en stijlvolle verlichtingsoplossing, dan is de Jan van der Heyden lamp een uitstekende keuze. Deze lampen zijn vernoemd naar de beroemde Nederlandse uitvinder en kunstenaar Jan van der Heijden, die bekend stond om zijn innovatieve ontwerpen en technieken.

Toont alle 2 resultaten

Wat is een Jan van der Heyden lamp?

Een Jan van der Heyden lamp is een prachtige handgemaakte lamp, die zich kenmerkt door zijn authentieke en ambachtelijke uitstraling. Mijn Jan van der Heyden lampen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals koper en glas. De lantaarns zijn ontworpen om een warme en sfeervolle verlichting te bieden.

Waarom kiezen voor een Jan van der Heyden lamp?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een Jan van der Heyden lamp. Ten eerste zijn deze lampen een prachtige toevoeging aan elk exterieur, zoals een oprit of veranda, dankzij hun unieke en stijlvolle ontwerp. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, wat betekent dat ze lang meegaan. Bovendien bieden ze een warme en sfeervolle verlichting, wat bijdraagt aan een gezellige en comfortabele sfeer in uw huis.

Bij de productie van een Jan van der Heijden lamp wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt voor een duurzaam product dat jarenlang meegaat. Bovendien zijn deze lampen ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.

Verschillende modellen van de Jan van der Heyden lamp

Er kunnen verschillende modellen van deze lamp onderscheiden worden. Bij Koperslagerij Wissink bieden we enkel een lantaarn aan die onder de Jan van der Heyden valt, maar verder hebben we een uitgebreid aanbod aan stallampen.

  • Staande Lamp Koper: Deze lampen zijn perfect voor het verlichten van uw tuin of terras.
  • Wandlampen Koper: Deze lampen kunnen aan de muur worden bevestigd en zijn ideaal voor het verlichten van paden of entrees.
  • Lantaarns: Deze lampen hebben een traditioneel ontwerp dat een vleugje nostalgie toevoegt aan uw ruimte.

Stallampen bij Koperslagerij Wissink

Bij Koperslagerij Wissink vindt u een breed scala aan stallampen. Naast Jan van der Heyden lampen bieden we verschillende modellen aan die we hierboven hebben besproken. De lampen zijn handgemaakt en vervaardigd met authentiek vakmanschap, wat betekent dat elke lamp uniek is. De lampen komen rechtstreeks uit de koperslagerij, wat betekent dat u altijd verzekerd bent van een scherpe prijs zonder tussenpartijen. Bovendien bieden we een ruime keuze aan verschillende modellen en stijlen, zodat u de perfecte lamp kunt vinden die past bij uw interieur en persoonlijke smaak.

  • Handgemaakte Jan van der Heyden lampen
  • Hoogwaardige materialen
  • Unieke en stijlvolle ontwerpen
  • Warm en sfeervol licht

Geef uw exterieur een boost met een stallamp of Jan van der Heyden lamp van Koperslagerij Wissink.