Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Projecten en maatwerk

De kracht van het ambacht


In mijn koperslagerij heb ik mezelf bekwaamd in ambachtelijke metaalbewerkingstechnieken, zoals forceren, polijsten, solderen en lassen. Gedurende de jaren heb ik daarmee een eigen herkenbare stijl ontwikkeld en een verscheidenheid aan gereedschappen, machines en mallen verzameld. Maar als koperslager blijven mijn handen het belangrijkste gereedschap. 

Altijd met persoonlijke aandacht voor de klant, materialen en vormen, kan ik elk product op maat leveren. Van een origineel exemplaar tot nauwkeurig seriewerk; van klassiek tot modern. Altijd hedendaags ambachtelijk met oog voor elk detail.

Koperbewerking is een mooi ambacht.


Een vakmanschap dat al sinds de prehistorie generaties wordt doorgegeven. Door diverse metalen als koper, aluminium, zink, brons of messing te bewerken, ontstaan unieke kunst- en gebruiksvoorwerpen die de tand des tijds doorstaan. Voorbeelden zijn kroonluchters, lantaarns, ontluchters en afvoeren van rookgassen, maar ook siervoorwerpen zoals pinakels, doopvonten of kandelaren. 

Contact opnemen


Heeft u een goed idee dat het verdient om tot leven gewekt te worden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Heb je een vraag voor mij? Stel hem gerust.