Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Voor extra bescherming van de glazen stolp en omdat het er gewoon stoer uitziet, heb ik een messing korf gemaakt. Voor alle wandlampen uit mijn webshop heb ik een universele hoeksteun ontwikkeld. Deze maakt eenvoudige hoekmontage mogelijk. Een hoeksteun, direct gesoldeerd aan het armatuur, behoort ook tot de mogelijkheden. Neem voor deze optie gerust contact met mij op.

Toont alle 5 resultaten

Universele hoeksteunen

Onze universele hoeksteunen zijn de perfecte oplossing om uw koperen stallampen te bevestigen. Met deze hoeksteun is het mogelijk om een hoekbevestiging te realiseren voor alle koperen hanglampen en wandlampen op de webshop.

Ze zijn ontworpen om uw stallampen op een veilige en stabiele manier op te hangen, ongeacht de hoek van uw muur of plafond. Bovendien geven ze uw stallampen een strakke en moderne uitstraling, waardoor ze perfect passen in elk exterieur. Met een eenvoudige installatie en een tijdloos ontwerp zijn ze een essentieel onderdeel van uw buitenverlichting.

Stijlvolle schutglazen voor uw stallamp

Schutglazen voor stallampen zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan uw buitenruimte. Deze glazen zijn ontworpen om uw stallampen te beschermen tegen stof, vuil en andere elementen die de levensduur van uw lampen kunnen verkorten. Bovendien geven ze uw stallampen een klassieke en elegante uitstraling, waardoor ze een echte blikvanger worden in uw huis of tuin.

Korven voor stallampen

Wilt u een unieke sfeer creëren rondom uw koperen stallamp? Onze decoratieve korven zijn de perfecte keuze. Ze voegen een vleugje stijl en persoonlijkheid toe aan uw verlichting, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op elke woning. Daarnaast beschermen tegen rondvliegend vuil en nieuwsgierige dieren. Beschikbaar in verschillende ontwerpen en afwerkingen, zijn deze korven gemakkelijk te installeren en geven ze uw stallamp, zoals een koperen lamp staand, een unieke uitstraling. Laat uw creativiteit de vrije loop en breng uw buitenruimte tot leven.

Waarom Kiezen voor onze stallamp accessoires?

Onze stallamp accessoires zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje stijl en karakter toe aan uw verlichting. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om uw stallampen te beschermen en te verfraaien. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor ze een praktische en duurzame keuze zijn voor elke huiseigenaar.

Duurzaamheid en Stijl in één

Bij Koperslagerij Wissink begrijpen we dat stallampen meer zijn dan alleen verlichting. Ze zijn de blikvangers van uw buitenruimte. Daarom bieden we hoogwaardige accessoires die duurzaamheid en stijl combineren. Onze stallamp accessoires zijn met de hand vervaardigd met oog voor detail, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige aanvulling op de buitenomgeving.

Maak uw lamp compleet met stallamp accessoires

Of u nu uw huidige stallamp wilt upgraden of op zoek bent naar de finishing touch voor een nieuwe installatie, onze accessoires zijn de sleutel tot succes. Ontdek ons assortiment universele hoeksteunen, schutglazen en decoratieve korven en breng uw buitenverlichting naar een hoger niveau.